Op loopafstand van appartement Edelweiss

Skischolen Zillertal Arena

Skischool Königsleiten "Die Obermosers"

Skischool Obermoser, ligt in het centrum van Königsleiten en heeft ruim 40 jaar ervaring. De skischool heeft ervaren en gekwalificeerde skileraren die altijd de leukste plekjes van het skigebied weten te vinden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor zowel de beginnende als de meer ervaren skiër / snowboarder. Zo kunt u kiezen tussen een privéles of groepsles maar u kunt ook gezellig zijn met de hele familie komen.

Wintersport met kinderen

Skischool Obermoser heeft veel mogelijkheden voor de kleintjes (kinderen vanaf 4 jaar). Voor de echte kleintjes is er een leuke speel- oefenweide waar ze onder begeleiding de kunst van het skiën wordt bijgebracht. Op de nabij gelegen Almdorflift worden de langere afstanden geoefend voordat het verdere skigebied van Königsleiten wordt verkend.

Alle aanbiedingen en prijzen vind u op de website: klik hier

Skischool Unterwurzacher

Skischule Unterwurzacher Königsleiten

Skischool Unterwurzacher is innovatief op het gebied van ski- en snowboardlessen. Bij deze skishool kunt u zowel privé, met individuele aandacht, als groepslessen nemen. Maar naast ski- en snowboardlesssen, onder leiding van gekwalificeerde ski- & snowboard leraren, worden er ook diverse outdoor activiteiten aangeboden zoals actieve skitochten en ijsklimmen voor de echte bikkels. Maar ook de aloude sport van het telemarken kan bij deze skischool beoefend worden.

Wintersport met kinderen

Kinderen staan bij Skischool Unterwurzacher in het middelpunt. Daarom wordt er alles aan gedaan kinderen een leuke tijd te bezorgen tijdens de wintersport. Met leuke spelletjes maken kinderen (vanaf 4 jaar) kennis met de ski- en snowboard sport. Het leuke Wurzi-Kinderland en de Wurzi-express maken de ervaring compleet. Zie ook de website: klik hier

Online boeken wintersport artikelen

Boek nu met 10% korting direct bij SPORT 2000 in Oostenrijk uw ski- of snowboardmateriaal. Dit kan via de website.
Om onnodige wachttijden terplaatse te voorkomen, raden wij aan direct online te boeken. Dan heeft u meer tijd op de piste en maakt u gebruik van de aantrekkelijke korting!

INTERESSE IN ONS APPARTEMENT?