Wellnessvakantie oostenrijk

Wellnessfaciliteiten

Wellnessfaciliteiten Edelweisshaus

Edelweiss Appartement Top 1 ligt op de onderste woonlaag, en vanuit uw appartement loopt u binnen enkele meters de heerlijke wellnessruimte in. Deze ruimte beschikt over een relaxruimte met fijne ligstoelen, twee ruime douches en twee verschillende sauna’s:

Kruidensauna:

Als u behoeft heeft aan complete ontspanning is dit de perfecte sauna. Door de reinigende kruiden, die zacht opbranden, ervaart u een heerlijk moment van rust.

Finse sauna:

In deze sauna loopt de temperatuur snel op tot circa 80 graden. De houten cabine wordt opgewarmd door een kachel met lavastenen die overgoten wordt met water.

Indien u tijdens uw verblijf gebruik wenst te maken van de wellness, raden wij u aan om zelf een badjas en een groot badlaken mee te nemen. Deze is namelijk niet standaard inbegrepen in het handdoekenpakket.

In verband met COVID-19 restricties heeft de wellness in het voorjaar en de zomer van 2021 beperkte openingstijden. U kunt op basis van een reservering ter plaatse heerlijk ontspannen in de wellness. Tussen de bezoeken door wordt er gezorgd voor extra schoonmaak van de ruimtes.

Tip: in het naastgelegen Hotel Alpenwelt Resort kunt u tegen betaling gebruik maken van de wellness en hier kunt u ook terecht voor het boeken van een fijne gezichtsbehandeling, lichaamspakking of heerlijke massage.

INTERESSE IN ONS APPARTEMENT?