Op 50 meter afstand van de Dorfbahn

Appartement Edelweiss Top 1

Luxe appartement Königsleiten

Geschikt voor 6 personen

Het Edelweisshaus appartement ligt op een schitterende locatie, hoog in Königsleiten, op circa 50 meter van de Dorfbahn. Het luxe appartement, volledig gelijkvloers, is zeer sfeervol ingericht, met natuurlijke materialen en met veel hout afgewerkt.

​​​​​​​Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 badkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen.

Appartement Edelweiss Top 1

Luxe appartement met schitterend uitzicht

Uitzicht op de Gerlosplatte

Vanaf het zonnige terras van Edelweiss Appartement Top 1 heeft u een fantastisch uitzicht op de groene weides van het hoger gelegen dorp Hochkrimml, ook wel de Gerlosplatte genoemd.
​​​​​​​Lees meer

Wellnessfaciliteiten

Edelweiss Appartement Top 1 ligt op de onderste woonlaag, en vanuit uw appartement loopt u binnen enkele meters de heerlijke wellnessruimte in. Deze ruimte beschikt over een relaxruimte met fijne ligstoelen, twee ruime douches en twee verschillende sauna’s
Lees meer

Last-Minute beschikbaar

Wilt u last minute op wintersport? Ons appartement is nog vrij in de week van 20 tot 27 januari a.s. Het minimumverblijf is 4 nachten, neemt u contact met ons op voor een passend aanbod.

Informatie omgeving Königsleiten

Wintersport

Vanuit Königsleiten geniet u van meer dan 140 kilometer piste en skiet u gemakkelijk naar onder andere de gezellige bergdorpen Gerlos en Hochkrimml. De hoge ligging van Königsleiten en het Zillertal Arena garanderen sneeuwzekerheid van begin december tot en met april.

Zomervakantie

Breng uw zomervakantie in Königsleiten door en geniet van een ontspannen- en/of actieve vakantie in Oostenrijk met uw gezin, vrienden of familie! In het voorjaar en in de zomer is er van alles te beleven in de bergen van Oostenrijk en met name in bergdorp Königsleiten.

Eten & Drinken

Tijdens uw vakantie in Königsleiten vindt u voldoende restaurants waar u ’s middags en ’s avonds weer op kracht kan komen na een inspannende dag in de bergen van het Zillertal Arena. Daarnaast delen wij graag met u waar de supermarkten zijn en hoe u gebruik maakt van broodjesservice.

INTERESSE IN ONS APPARTEMENT?